X

Banket Schuim is in het leven geroepen door Maikel en Léon Klaassen. Ons doel is om een schuim product te produceren dat qua smaak en uiterlijk de uitstraling heeft van een ambachtelijk product.

Met onze moderne en geheel vernieuwde productieruimte gaan wij net iets verder om de beste schuimproducten te kunnen garanderen tegen een scherpe prijs.

Wij willen met ons schuim een aanvulling geven aan het eindproduct waarbij er geen concessies gedaan hoeven te worden op het gebied van smaak en uitstraling.

Voordelen Banket Schuim:

  • Snel reageren op trends en innovaties binnen de bakkerswereld.
  • Zeer concurrerende prijzen.
  • Kwaliteit die continu in de gaten wordt gehouden door echte banketbakkers.
  • Naast ons basis assortiment, bieden wij gericht op de seizoenen en feestdagen een aangepast assortiment aan.
  • Mogelijkheden tot speciale variaties in vorm en smaak.
  • Wij staan altijd open voor ideeën en suggesties van onze klanten.

Onze schuimproducten worden opgeslagen in een geconditioneerde ruimte waarbij de temperatuur en luchtvochtigheid continu zijn.

Daarnaast verwerken wij uitsluitend scharrel- eiwit en werken we volgens de nieuwste kwaliteitseisen en certificeringen waaronder FSSC 22000. Daarnaast werken we met fairtrade labels als UTZ (MB) en RSPO (MB/SG). Dit alles om niet alleen de kwaliteit te kunnen garanderen maar ook ons steentje bij te dragen aan milieu en maatschappij.

Banket Schuim een keuze voor kwaliteit.